ФИАЛ Български   |   English
За нас Новини и събития Контакти

Козметика

 ФИАЛBergman Beauty Care
 ФИАЛGernetic International

Лозарство и винарство

 ФИАЛВина Даробас
 ФИАЛПосадъчен материал
 ФИАЛТехнология Делтекс
 ФИАЛМашини и оборудване
 ФИАЛИзграждане на лозови масиви
 ФИАЛВинопроизводство
 ФИАЛБутилиране на вино
 ФИАЛЕтикетиране на вино

Туризъм

 ФИАЛВинен туризъм
 ФИАЛКомплекс Белите Платна Поморие

 

WebDesignBG

 

ФИАЛ ООД с успешно участие на ProWein 2011

ФИАЛ
30 мар 2011
Лозаро-винарски комплекс Даробас, собственост на ФИАЛ ООД, представи своите вина в една от световните столици на виното Дюселдорф

За няколко дни в годината красивия град Дюселдорф става световна столица на виното. Стотици винари и ентусиасти се срещат по време на ProWein – едно от най-важните събития за европейската (и не само) винарска промишленост.

Тази година ProWein се проведе от 27 до 29 март в Messe Dusseldorf. Огромният брой осъществени контакти, сключени сделки и задълбочен обмен на информация и идеи създадоха едно отлично настроение на водещото международно изложение. За пореден път, всички традиционни в международен план страни-производители на вино се представиха, като тази година участие взеха и „екзотичните“ Бразилия и Индия. Тридесет и осемте хиляди посетители на ProWein 2011 имаха уникалната възможност да дегустират вината на производители от над 50 държави, чиито щандове бяха разположени в шест изложбени палати.

Лозаро-винарски комплекс Даробас участваше със собствен щанд в 3-та палата, редом с винарни от Италия, Хърватска, Чехия, Турция, Гърция и други.  На професионалистите в бранша, беше представена цялата гама от вина Даробас като безспорно най-големи овации събраха Мускато Джало Даробас 2010, Мерло Даробас 2009 и Розе Светлана 2009. Разбира се търговците и специалистите във винопроизводството от Франция, Испания, Германия, Швеция, Китай и други страни, които посетиха щанда на ФИАЛ ООД, дадоха своята висока оценка за качествата и на другите произведения на винарското изкуство, дело на технолозите на винарна Даробас.

  Начало   |   За нас   |   Новини и събития   |   Контакти ФИАЛ Всички права запазени