Darobas
начало     новини     галерия     контакти     BG EN
Darobas
Darobas

Душата на лозата

Доброто вино идва от добрия плод, а той от древната земя на Ситалк, даряваща топлината на минералните си извори и неповторимите, пленителни аромати на Розовата долина, от мекия вятър и щедрото слънце на южно-средногорското прихълмие. Така година след година, отгледани от грижовната човешка ръка, наливат сок плодовете в лозята на Даробас...
Darobas
        
Darobas
 

Настроение, уют и наслада

Винарна Даробас предлага на ценителите вина, произведени от собствени насаждения, култивирани от сертифицирани елитни посадки на прочути френски, италиански и испански пепиниери.
Те включват богата гама класически европейски и наши сортове, а като акцент и някои по-аристократични и екзотични. Това отговаря на основната цел на компания ФИАЛ, като малък производител на вино, да предложи на многобройните му ценители, сравнително широка колекция първокласни вина в бутикови серии, но на достъпна цена. При това, представлявайки естествени продукти произведени в екологичен район, с минимално използване на подбрани препарати и такива с по-меко действие.

 

 

Червени вина

Каберне Совиньон
Мерло
Мавруд
Пино ноар
Сира
Темпранийо
Санджовезе
Даробас специал
 

Бели вина

Мускато Джало
Траминер
Шардоне
Червен мискет
 

Розе

Розе Светлана

Новини и събития

DIPLOMA- First successful participation
Вино "Мускато Джало" прибави към своите награди Диплом в "Международния конкурс за вина, ракии и винено бренди." на Винариа 2012
Голям Почетен Диплом Винария 2012
Винарна ДАРОБАС представи за първи път на Винария 2012 най-новият си продукт- Розе "DAROBAS" направено от испанският винен сорт грозде Темпранио и спечели Голям Почетен Диплом за този наистина невероятен еликсир! Надяваме се и вие да го опитате, заслужава си!
ПАЗАРУВАЙТЕ С ОТСТЪПКА
15% ОТСТЪПКА на цялата винена листа само сега! Насладете се на прекрасните червени и бели вина и празнувайте с наслада! Наздраве!
Darobas
 
 
 

Facebook

 

Online Магазин

 

Контакти

 
 
 
Вход
Регистрирайте се тук
Забравена парола?
 

ДЕГУСТАЦИИ И ПРОДАЖБИ
Фирмен магазин: ул. Върбица 6, София
Работно време: Понеделник-петък, 09:00-17:30

Лозаро-винарски комплекс Даробас
с. Песнопой, общ. Калояново, обл. Пловдив

ФИАЛ ООД
бул. Евлоги Георгиев 173, София 1504

Daorbas
+359 2 946 1665

 
      Copyright Darobas. All rights reserved   WebDesignBG